Samsung tips en trucs

Hier zijn enkele tips en trucs om het meeste uit uw Samsung-apparaat te halen. Houd er rekening mee dat functies kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke model en de softwareversie die u gebruikt.

1.Modus voor één hand: Om uw telefoon gemakkelijker met één hand te gebruiken, gaat u naar Instellingen > Geavanceerde functies > Modus voor één hand en schakelt u deze in. U kunt het activeren door vanaf de onderste hoek van het scherm naar beneden te vegen of door twee keer op de startknop te tikken.

2.Edge-panelen: Als uw Samsung-apparaat een edge-display heeft, gaat u naar Instellingen > Weergave > Edge-scherm > Edge-panelen om de edge-panelen in te schakelen en aan te passen. U kunt apps, contacten en andere handige hulpmiddelen toevoegen voor snelle toegang.

3.Snelle instellingen aanpassen: Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om toegang te krijgen tot de snelle instellingen. Tik op het driepuntige menu in de rechterbovenhoek en selecteer “Knoppen bewerken” om instellingsschakelaars te herschikken of nieuwe toe te voegen.

4.Dual Messenger: Als u twee afzonderlijke accounts voor dezelfde berichten-app wilt gebruiken, gaat u naar Instellingen > Geavanceerde functies > Dual Messenger en schakelt u de apps in die u wilt klonen.

5.Beveiligde map: Om privébestanden, apps en gegevens veilig te houden, schakelt u de Beveiligde map in door naar Instellingen > Biometrie en beveiliging > Beveiligde map te gaan. U moet inloggen met uw Samsung-account en een verificatiemethode instellen.

6.Nachtmodus: Schakel de Nachtmodus in om de belasting van uw ogen te verminderen en de levensduur van de batterij te verlengen door naar Instellingen > Weergave > Donkere modus te gaan.

7.Game Launcher: Als u een gamer bent, schakel dan Game Launcher in Instellingen > Geavanceerde functies > Game Launcher. Dit zal uw games op één plaats organiseren en specifieke gamefuncties bieden zoals prestatieoptimalisatie en schermopname.

8.Pas Always On Display (AOD) aan: Pas de klokstijl en andere instellingen voor AOD aan door naar Instellingen > Vergrendelscherm > Always On Display te gaan.

9.Maak een schermafbeelding: Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volumeknop omlaag. U kunt ook Palm swipe to capture inschakelen door naar Instellingen > Geavanceerde functies > Bewegingen en gebaren > Palm swipe to capture te gaan.

10.Bixby-routines: Automatiseer taken op uw apparaat op basis van specifieke triggers met behulp van Bixby-routines. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > Bixby-routines om aangepaste routines in te stellen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *