Dit zijn op dit moment de beste smartphones tot 350 euro

Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren afhankelijk van de regio en beschikbaarheid. Hier zijn enkele van de beste budgetvriendelijke smartphones tot €350:

1.Xiaomi Poco X3 Pro: Deze smartphone biedt uitstekende prestaties voor zijn prijsklasse, met een krachtige processor, een groot 120Hz-scherm, een fatsoenlijke camera en een grote batterij.

2.OnePlus Nord: De OnePlus Nord biedt een goed afgeronde ervaring met een mooi AMOLED-scherm, goede prestaties, een degelijke camera en 5G-connectiviteit.

3.Samsung Galaxy A52: Deze midrange-smartphone van Samsung heeft een mooi 90Hz AMOLED-scherm, een veelzijdige camera-opstelling en een goede batterijduur.

4.Google Pixel 4a: De Pixel 4a biedt een uitstekende camera-ervaring en snelle software-updates dankzij de ondersteuning van Google. Het heeft ook een compact ontwerp en een OLED-scherm.

5.Moto G 5G Plus: Deze Motorola-smartphone biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding met een groot 90Hz-scherm, fatsoenlijke prestaties en 5G-connectiviteit.

6.Realme 8 Pro: De Realme 8 Pro heeft een 108MP hoofdcamera, een AMOLED-scherm en een grote batterij, waardoor het een goede keuze is voor fotografie-enthousiastelingen met een beperkt budget.

7.Nokia 7.2: Deze smartphone van Nokia biedt een degelijke bouwkwaliteit, een goed scherm, een fatsoenlijke camera en een schone Android-ervaring met tijdige updates.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen van deze modellen kunnen variëren, afhankelijk van waar je woont en waar je winkelt. Raadpleeg actuele informatie en beoordelingen om te bepalen welke smartphone het beste bij jouw behoeften en budget past.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *