Samsung met goede camera? Check deze toppers!

Samsung staat bekend om het produceren van smartphones met uitstekende camera’s. Houd er rekening mee dat toekomstige modellen mogelijk betere camera’s en functies hebben.

1.Samsung Galaxy S22 Ultra:
De Galaxy S22 Ultra biedt een geavanceerd camerasysteem met een 108 MP primaire camera, 12 MP ultragroothoekcamera, en twee 10 MP telelenzen voor 3x en 10x optische zoom. Het heeft ook een indrukwekkende 40 MP frontcamera voor scherpe selfies en video-oproepen.

2.Samsung Galaxy Note 21 Ultra:
De Note 21 Ultra heeft een veelzijdig camerasysteem met een 108 MP primaire camera, 12 MP ultragroothoekcamera en een 12 MP telelens met 5x optische zoom. Het beschikt ook over een 10 MP frontcamera en geavanceerde videofuncties.

3.Samsung Galaxy S21 Ultra:
De S21 Ultra biedt een krachtig camerasysteem met een 108 MP primaire camera, 12 MP ultragroothoekcamera, 48 MP telelens met 4x optische zoom en een dieptesensor. De 40 MP frontcamera zorgt voor heldere selfies en video-oproepen.

4.Samsung Galaxy S21 en S21+:
De Galaxy S21 en S21+ hebben een uitstekend camerasysteem met een 12 MP primaire camera, 12 MP ultragroothoekcamera en een 64 MP telelens met 3x hybride zoom. De 10 MP frontcamera zorgt voor heldere selfies en video-oproepen.

5.Samsung Galaxy A72:
Als je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie met een goede camera, dan is de Samsung Galaxy A72 een uitstekende keuze. Het heeft een 64 MP primaire camera, 12 MP ultragroothoekcamera, 8 MP telelens met 3x optische zoom en een 5 MP macrocamera. De 32 MP frontcamera is ook indrukwekkend voor het prijssegment.

Bij het kiezen van een Samsung-smartphone met een goede camera, let op factoren zoals resolutie, lenstypes, zoommogelijkheden, videofuncties en prestaties bij weinig licht. Vergeet niet dat nieuwe modellen voortdurend worden uitgebracht, dus houd toekomstige releases en beoordelingen in de gaten voor de nieuwste en beste camera’s op Samsung-smartphones.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *