15 dingen die de iPhone kan en je waarschijnlijk niet weet!

Hier zijn 15 dingen die de iPhone kan en je waarschijnlijk niet weet:

1.Maak gebruik van de ingebouwde waterpas: De iPhone heeft een ingebouwde waterpas die je kunt gebruiken door de kompas-app te openen en naar links te vegen.

2.Stuur een bericht als je niet kunt opnemen: Als je een inkomend telefoongesprek niet kunt opnemen, kun je snel een bericht sturen door op “Bericht” te tikken tijdens het inkomende gesprek.

3.Stuur je locatie in geval van nood: Met de “Noodmelding” functie kun je snel je locatie delen met je noodcontacten door vijf keer snel achter elkaar op de aan/uit-knop te drukken.

4.Maak gebruik van Siri’s vertaalfunctie: Siri kan gesproken vertalingen uitvoeren van talen, zoals het vertalen van het Engels naar het Chinees.

5.Verberg foto’s: Je kunt foto’s verbergen zonder extra apps te downloaden door een foto te selecteren, op “Delen” te tikken en vervolgens “Verberg” te selecteren.

6.Zet automatisch antwoorden aan tijdens het rijden: Wanneer “Niet storen tijdens autorijden” is ingeschakeld, kan de iPhone automatisch antwoorden op inkomende berichten sturen om mensen te laten weten dat je onderweg bent.

7.Maak aangepaste trillingen: Je kunt aangepaste trillingen maken voor specifieke contacten door naar “Contacten” te gaan, een contact te selecteren, op “Wijzig” te tikken en vervolgens “Trilling” te selecteren.

8.Bekijk opgeslagen wachtwoorden: Als je wachtwoorden opslaat op je iPhone, kun je deze bekijken door naar “Instellingen” te gaan, op “Wachtwoorden” te tikken en vervolgens je toegangscode in te voeren.

9.Maak een snelkoppeling naar veelgebruikte instellingen: Je kunt een snelkoppeling maken naar veelgebruikte instellingen door naar “Instellingen” te gaan, op “Bedieningspaneel” te tikken en vervolgens de instellingen te selecteren die je wilt toevoegen.

10.Scan QR-codes met de camera-app: Je hoeft geen speciale QR-code scanner-app te downloaden, want de camera-app van de iPhone kan ook QR-codes scannen.

11.Gebruik het numerieke toetsenbord in de rekenmachine-app: In de rekenmachine-app kun je het numerieke toetsenbord gebruiken door je iPhone in de liggende stand te draaien.

12.Zet tekst om in emoji’s: Als je een bericht typt, kun je op de globe-toets drukken om woorden te vervangen door bijpassende emoji’s.

13.Schakel de zaklamp snel in: In het bedieningspaneel kun je snel de zaklamp inschakelen door op het icoontje te tikken.

14.Maak een schermafbeelding met behulp van Siri: Je kunt Siri vragen om een schermafbeelding te maken door “Maak een schermafbeelding” te zeggen.

15.Schakel de “Slimme omgekeerd” functie in: Met de “Slimme omgekeerd” functie kun je de kleuren van het scherm omkeren, zodat het scherm ’s nachts minder fel is en minder belastend voor je ogen. Dit kun je instellen door naar “Instellingen” te gaan, op “Toegankelijkheid” te tikken en vervolgens op “Beeldscherm en tekstgrootte” te tikken. Schakel daar de “Slimme omgekeerd” functie in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *